Valami készülőben <3

Biztosan észrevettétek, hogy az utóbbi időben nem voltam valami aktív a neten 😀 . Ennek oka van, sokkal fontosabbnak tartottam most mást….valahogyan máshogy segíteni 🙂 de mindezek előtt magamon. Nagyon meredek, mély, hullámzó majd megint süllyedő és a legvégén mindezek elkülönítése a létezésemtől való munkán vagyok túl 🙂 Most(2018) már 2 éve stabilan legyökerezve ebbe az állapotba, teljesen más szemszögből látva a világot tértem vissza hozzátok. Rengeteg tapasztalaton vagyok túl, mint egészségileg, mint mentális területen… de a “mit viszünk a szervezetbe ” téren szintén. Az élet megadott nekem azóta olyan betegségeket, hibákat amiből tanulni tudtam, és tudatosabb lettem általa. Ezeket majd folyamatában szeretném veletek megosztani.

 

Időközben sokan írtatok privát üzenetet is, amire sajnos nem tudtam válaszolni, egyrészt mert én magam sem voltam rendben….kérlek nézzétek el nekem ❤ nem azért tettem, mert nem fontos, hogy mi van veletek egyszerűen csak sokkal fontosabbnak tartottam, hogy magamon segítsek, hogy aztán majd nektek is tudjak.

Hogy mi is történt velem igazából? Ezt nehéz szavakkal leírni, talán ha egyszerűen szeretném akkor teljes mértékben megtanultam élni. Nagyon furcsa, visszaolvasni azt, hogy az Életet tanulni kell élni…. pedig így van. Mert nem ÉLÜNK!! hanem folyamatosan ellenállunk az életnek, nem megéljük hanem állandóan el akarunk menekülni előle…

” jajj ez most meg miért?! ” ” Ennek nem itt kéne lennie”  “Miért itt vagy?” “Ez túl sós”  ” elvesztettem”……nem tetszik… miért romlott el…miért hagyott el… jaaaj hagyd abba.. nem jöttél időbe…. és ezt sorolhatnám….. akármeddig!

Az Élet most van, ebben a pillanatban, most ….ami akkor is tapasztalható ha nincs gondolatunk. Az utamon belebonyolódtam a spiritualitásba is…talán ebből még nehezebb volt kikeveredni, mint összességében a folytonos ellenállásból. De sikerült, most “már” “CSAK” Élek! Nem maradt semmi más csak a pillanat. Mindent elengedtem! Nem kritizálom a pillanatot, nincsenek semmiféle jó vagy rossz gondolataim róla, csupán csodálattal megélem őket…sőt még a csodálatot is elengedtem..csak az élet maradt. Okokat nem keresek, semmi félét! Újra az lehetek aki valójában vagyok….és ki vagyok?! Az aki segít az emberi szenvedéseken túl jutni, legyen az testi betegség vagy akár egy egyszer sima mentális szenvedés az élettel szemben. Igazából ugyanaz vagyok aki voltam 😀 csak mikor elindultam megkeresni magamat nem vettem észre, hogy már eleve az vagyok aki vagyok. Ugyanoda jutottam vissza, de talán azért mégis más lettem…amit csak én tapasztalhatok…talán még nagyobb szeretet van bennem, még nagyobb lendület a tapasztalataim átadásában. Nyilvánosan ez meg marad a táplálkozás terén, mert ez vagyok én, persze ha vki felkeres, hogy segítsek neki ÉLNI, azt is meg szoktam tenni, és meg is fogom, de hangsúlyt nem fektetek rá. Ez az időszak amúgyis annyi forrást hordoz magában e téren, hogy biztos mindenki megtalálja a maga segítőjét ❤ ….ami leginkább maga a szenvedés oly mértékű megélése, ami hatására valami más elindul az emberben….. minden történik magától!

Aktivitásomat egyenlőre az instagrammra tettem át, ez számomra is egy új dolog lett, amennyiben napi szinten szeretnétek tudni rólam, itt tudtok követni:

https://www.instagram.com/mjulcseeka/

Annyit azért megsúgok, hogy hónapok óta dolgozok valamin, aminek nagyon sokan fogtok örülni, mert kértétek tőlem…erről is első kézből az instán fogtok majd értesülni hamarosan 🙂

Puszi mindenkinek és találkozzunk az instán ❤

Reklámok
Kategória: Paleo receptek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Valami készülőben <3 bejegyzéshez

  1. Torok Ildiko szerint:

    Nagyon szerettem a regebbi recepteket! Ez most is erdekelne!

  2. julcseekapaleo szerint:

    Drága Ildikó! Receptekkel is készülök ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s