Julcseeka Life lisztkeverékeimről

julcseeka life lisztkeverékek

Sziasztok ❤

Végre elérkezett ez is, hogy bejelenthetem, MÁTÓL rendelhetőek webáruházunkban a Julcseeka Life lisztkeverékeim🙏 itt: www.julcseekalife-webshop.hu
Három kategóriát alkottam, (paleo, light paleo, vegan) de mindháromra jellemző, hogy saját gluténmentes, vadi új -minden eszközt is beleértve- üzemünkben csomagoljuk, rettentően steril és tiszta környezetbe, (aki ismer az tudom már fogja a fejét 😀 sajnos beteg vagyok, igen: tisztaságmániás, rendmániás és baktérium undoros 😛 )
Vagyis nem bérgyártóval gyártunk!
Mindhárom fajta:
-maglisztmentes,
-élesztőmentes,
-cukormentes,
-laktózmentes,
-tejmentes,
-élesztőkivonat mentes,
-ízfokozó mentes,
-tartósítószermentes,
-mesterséges édesítő (cukoralkohol) mentes,
-hozzáadott só mentes,
-goitrogén mentes,
-búzalisztmentes,
-búzakeményítőmentes,
-kukoricamentes,
-rizsmentes,
-tojáspormentes,
-a vegán lisztkeverék számomra nagyon fontos, hogy kölesmentes is legyen ne csak gluténmentes és szójamentes, ráadásul a vegán termékeim hozzáadott rostmentesek is, így azok is tudják fogyasztani akik a paleotól már puffadnak, vagy refluxosok lettek, erről írok később…..
Vegan lisztkeverékeimet fogom a jövőben fejleszteni, amikre jellemző, hogy:
-zsírszegények,
-magas szénhidráttartalmúak,
-hozzáadott rostmentesek
-magas növényi fehérje források
-köles, – kukorica- rizsmentesek
mivel ezeket fogyasztjuk mi is. ( tojást, hozzáadott rostot: mint bambusz, útifű  mi párommal nem eszünk).
( A paleos lisztkeverékek, amik nem maglisztesek azokat, hogy mellékízmentesek is legyenek, tökéletes állagúak, tojás nélkül, zsiradék hozzáadása nélkül és rost nélkül is….na szóval kivitelezhetetlenek) de célom, hogy vegán paleo kategória is legyen, ami már látom nagy kihívás is lesz, főleg a rostmentesség, de úgy döntöttem nekivágok annak is a jövőben ahogy időm engedi.
Addig fogadjátok tőlem nagy nagy szeretettel a már megalkotott lisztkeverékeimet, amit volt hogy 147 szer is megsütöttem 1 hónap alatt mire sikerült, volt ami csak 5 év próbálgatás után sikerült, egyszóval  szívem-lelkem, rengeteg pénzem, időm és kitartásom van mindegyik lisztkeverékemben.
Hogy miért szórakoztam vele ennyit?? Egyszerű, nagyon finnyás vagyok az ételre, mindig is az voltam…. minden már kereskedelmi forgalomba kapható paleos, vagy épp vegán lisztkeverékben találtam valamit ami nekem nem tetszett, vagy épp nem tolerálom. Tehát nagyon jól tudtam mi az amit nem szeretnék enni, de annál nehezebb volt megalkotni azt amit szeretnék 🙂
julcseeka life lisztkeverékek
Reklámok